Select Page

Contact

info@viestisinulle.com

Tietääkö ainoastaan Allah äidin kohdussa

lepäävän lapsen sukupuolen?

Kysymys: Koraanissa sanotaan, että ainoastaan Allah voi tietää äidin kohdussa lepäävän lapsen sukupuolen, mutta kehittyneen nykytieteen avulla voimme helposti selvittää lapsen sukupuolen käyttämällä ultraäänitutkimusta. Eikö tämä säe ole ristiriidassa tieteen kanssa?

Vastaus:

Allah on kaikkivoipa ja kaikkitietävä. Allah on antanut ihmiskunnalle tiedon tietyistä asioista. Mutta Allahilla on tieto kaikesta nähdystä ja vielä näkemättömästä.

1. Allah tietää kaiken

Monet ihmiset uskovat, että Koraani väittää Allahin ainoana tietävän äidin kohdussa lepäävän lapsen sukupuolen. Loistava Koraani sanoo: “Totisesti, Jumala tietää tuomion hetken, Hän lähettää sateen maan päälle ja Hän tietää, mitkä ihmiskohtalot äitien kohtuihin kätketyt ovat…”  [Koraani 31:34]

Samankaltainen viesti välittyy seuraavastakin säkeestä: “Jumala tietää, mitä jokainen nainen kantaa ja kuinka kohdut kutistuvat ja laajenevat. Ja kaikki asiat saavat Hänessä oikean mittansa. ” [Koraani 13:8]

2. Sukupuoli voidaan selvittää ultraäänitutkimuksella

Nykypäivän tiede on kehittynyttä ja voimme helposti selvittää raskaana olevan naisen kohdussa lepäävän lapsen sukupuolen ultraäänitutkimuksella.

3. Sanaa “sukupuoli” ei mainita Koraanin säkeissä

On totta, että monet käännökset kertovat tämän Koraanin säkeen kertovan, että Allah ainoana tietää syntymättömän lapsen sukupuolen. Jos luet arabiankielisen tekstin tästä säkeestä, arabiankielessä ei ole vastinetta suomenkielen sanalle “sukupuoli”. Itse asiassa Koraanissa sanotaan kohdun sisällön olevan ainoastaan Allahin tiedossa. Monet kääntäjät ja kommentaattorit ovat käsittäneet väärin ja luulleet, että Allah tietäisi kohdussa olevan lapsen sukupuolen, joka on erehdys.

4. Kukaan, paitsi Allah, ei voi määrittää luontoa

Tämä säe ei viittaa lapsen sukupuoleen, vaan siihen, millainen lapsesta tulee. Minkälainen hänen luonteensa on? Onko hän siunaus vai kirous vanhemmilleen? Onko hän siunaus vai kirous yhteiskunnalle? Tuleeko hänestä hyvä vai paha? Pääseekö hän taivaaseen, vai joutuuko hän helvettiin? Tämän voi ainoastaan täysin tietää yksin Allah. Yksikään tiedemies kyvyistään tai kehittyneistä työkaluistaan huolimatta ei sellaista pysty määrittämään.

Copyright © 2019 Viesti Sinulle | Powered by NPW