Select Page

Contact

info@viestisinulle.com

Tri. Henry Makown näkökulma

Kirjoittanut Tri. Henry Makow, 19.03.2007

Seinälläni on kuva musliminaisesta peitettynä burkaan1. Sen vierellä on kuva amerikkalaisesta missistä, jolla on yllään ainoastaan bikinit. Yksi nainen on piilotettu kokonaan julkisilta katseilta, toinen on kaikkien nähtävillä. Nämä kaksi ääripäätä kertovat paljon ns. “sivilisaatioiden taistelusta”.  Naisen rooli on minkä tahansa kulttuurin ydin. Sen lisäksi, että viemme arabeilta heidän öljynsä, Lähi-idän kriisissä on myös kyse arabikulttuurin ja uskonnon riistämisestä, burkan vaihtamisesta bikineihin. En ole musliminaisten aseman asiantuntija ja pidän liian paljon naisellisesta kauneudesta puhuakseni burkan puolesta. Mutta puolustan muutamia arvoja, joita burka minulle edustaa. Minulle burka edustaa naisen perhekeskeisyyttä. Vain hänen perheensä näkee hänet. Se vahvistaa kotielämän yksityisyyttä ja sen tärkeyttä. Musliminaisen päätehtävä on hoitaa kotia, “pesää”, jossa hänen lapsensa syntyvät ja kasvavat. Hän on todellinen “kodin hengetär”, juuri, joka pitää yllä koko perheen henkistä elämää ja tarjoaa turvapaikan hänelle, sekä miehelleen. Vastakohtaisesti amerikkalainen kauneuskuningatar astelee käytännössä alasti TV:ssä kaikkien nähtävillä. Hän on feministi, joka kuuluu vain itselleen. Käytännössä kuitenkin, paradoksaalisesti, hän on julkista omaisuutta. Hän ei kuulu kenellekään ja silti hän kuuluu kaikille. Hän kauppaa vartalonsa eniten tarjoavalle. Hän huutokauppaa itseään koko ajan. Amerikassa kulttuurillinen naisen arvo mitataan hänen seksikkyydellään. (Koska kauneus katoaa nopeasti, hän on neuroottisen pakkomielteinen ulkonäöstään ja taistelee paino-ongelmien kanssa.)

Teini-ikäisenä hänen roolimallinsa on Britney Spears, laulaja, jonka esiintyminen lähentelee stripparin vastaavaa. Britneylta hän oppii, että hän voi saada rakkautta ainoastaan antamalla seksiä. Siispä hän oppii harrastamaan “yhden illan juttuja” todellisen rakkauden ja seurustelun sijaan. Siitä johtuen kymmenet miehet tuntevat hänet ennen kuin hänen oma aviomiehensä tutustuu häneen. Hän menettää viattomuutensa, joka on osa hänen viehätysvoimaansa. Hänestä tulee kova ja laskelmoiva. Kykenemättömänä rakastamaan, hän on sopimaton ottamaan vastaan aviomiehensä siementä.

Naisen persoonallisuus perustuu äidin ja vauvan väliseen tunnesiteeseen. Se perustuu hoivaamiseen ja uhrautumiseen. Maskuliininen luonto perustuu metsästäjän ja saaliin väliseen suhteeseen. Se perustuu aggressioon ja järkeen. Feminismissä väitetään naisellisen luonteen johtuvan “alistamisesta” ja että naisten pitäisi alkaa käyttäytymään enemmän kuin miehet. Lopputulos: Sekava ja aggressiivinen, vihaa täynnä oleva nainen, josta ei ole vaimoksi tai äidiksi.

Tällainen on tietenkin Uuden Maailmanjärjestyksen sosiaalisten insinöörien tavoite. Horjuttaa seksuaalista identiteettiä ja tuhota perhe, luoda sosiaalisia ja henkilökohtaisia toimintahäiriöitä ja vähentää väkimäärää. “Rohkeassa uudessa maailmassa” naisten tarkoitus ei ole olla “kodin hengettäriä” tai rotunsa alkuunpanijoita. Heistä pitää tehdä itsenäisiä otuksia, jotka käsittävät seksin ainoastaan fyysisenä nautintona, eivät rakkauden ja lisääntymisen välineenä.

Lehdistötilaisuudessaan sunnuntaina Donald Rumsfeld kertoi, että iranilaiset naiset ja lapset kärsivät mullahin säädöksistä. Hän viittasi, että Yhdysvallat vapauttaisivat heidät. Britney Spearsilleko? Matalille “näetkö stringini tarpeeksi hyvin” -housuille? Yhteiselle masturbaatiolle, joka on yhtä seksuaalisuuden kanssa Amerikassa?

Vanhemmuus on ihmisen kehitykselle huippukohta. Siinä mukavuudenhalu ja nautiskelu väistyy ja meistä tulee Jumalan välikappaleita. Luomme ja hoivaamme uutta elämää. Uusi Maailmanjärjestys ei toivo meidän pääsevän sellaiselle kypsyyden tasolle. Pornografia on avioliiton korvaaja. Meidän on pysyttävä epäkypsinä, sinkkuina, seksinnälkäisinä ja itseriittoisina.

Meitä ei ole tarkoitettu pysyvään “yksityiselämään”. Meidän on pysyttävä yksinäisinä ja eristyksissä, riippuvaisina identiteettiä luovaan kulutustavaraan ikuisessa seurustelusuhteessa.

Tämä on tuhoisaa, erityisesti naiselle. Hänen seksuaalinen viehätysvoimansa on hänen hedelmällisyytensä mittari. Kun hedelmällisyys katoaa, niin katoaa seksuaalinen viehätysvoimakin. Jos nainen omistaa parhaat vuotensa tullakseen “itsenäiseksi”, hän ei koskaan löydä pysyvää kumppania.

Hänen pitkäaikainen tyydytyksensä ja onnellisuutensa tulee avioliiton ja perheen asettamisesta kaikkein tärkeimmäksi asiaksi.

Feminismi on toinen Uuden Maailmanjärjestyksen laajamittainen huijaus, joka on halventanut amerikkalaisia naisia ja riistänyt läntistä sivilisaatiota. Se on tuhonnut miljoonia elämiä ja on todellinen uhka islamille.

En suosi burkaa, vaan joitakin arvoja, joita se edustaa, erityisesti naisen vihkiytymistä tulevalle aviomiehelleen ja perheelleen sekä vaatimattomuutta ja arvokkuutta, jotka siihen sisältyvät…2

Kirjoittajasta: Henry Makow on Scruples -lautapelin kehittäjä sekä teoksestaan “A Long Way To Go For A Date” tunnettu kirjailija. Hän väitteli englantilaisen kirjallisuuden tohtoriksi Toronton Yliopistossa.

  1. Burka on yhden tyylinen islamilainen vaate, joita pieni osa musliminaisista käyttävät.
  2. Kirjoittajan näkemykset eivät välttämättä vastaa viestisinulle.com:in mielipiteitä.

Copyright © 2019 Viesti Sinulle | Powered by NPW