Select Page

Contact

info@viestisinulle.com

Islamilla ja muslimeiden harjoittamisella/teoilla on suuri ero

Kysymys: Jos kerran Islam on paras uskonto, niin miksi monet muslimit ovat epärehellisiä, epäluotettavia, ottavat osaa pettämiseen, lahjontaan, huumeiden välittämiseen jne..?

Vastaus:

1.Media parjaa islamia

Islam on epäilemättä paras uskonto, mutta media on länsimaailman käsissä, länsimaalaiset pelkäävät islamia. Media julkaisee jatkuvalla syötöllä islamin vastaista materiaalia. He joko jakavat islamista väärää tietoa, tai sitten nostavat esille pienen osan isosta kokonaisuudesta, antaen koko asiasta aivan väärän kuvan.

Pommin räjähtäessä missä tahansa päin maailmaa, muslimit ovat ensimmäisiä, joita osoitetaan sormella ennen kuin todisteita on vielä tiedossakaan. Se julkaistaan mediassa välittömästi ja myöhemmin kun saadaan selville, etteivät muslimit olleetkaan osallisena, se ei ole enää mikään merkittävä uutinen. Näin ollen aikaisempi uutinen on jo ehtinyt tehdä tehtävänsä ja vahvistaa negatiivista stereotypiaa ihmisten keskuudessa.

Kun 50–vuotias muslimimies menee naimisiin nuoremman naisen kanssa, naisen omalla luvalla, siitä tehdään etusivun uutinen. Mutta kun 50 -vuotias ei-muslimi raiskaa 6-vuotiaan tytön, siitä painetaan lehteen pieni uutinen. Tutkimuskeskus National sexual violence resource centre:n  mukaan Yhdysvaltoissa joka viides nainen joutuu raiskauksen uhriksi kerran elämänsä aikana. Näitä tapauksia ei tietenkään tiedoteta uutisissa, sillä se on jo osa heidän arkeaan ja elämäntapaansa.

2. Jokaisesta yhteiskunnasta löytyy mustia lampaita

Löytyy toki epärehellisiä ja epäluotettavia muslimeitakin, mutta media esittää asian niin, että suurin osa muslimeista olisi sekaantunut rikollisuuteen yms. Mustia lampaita löytyy jokaisesta yhteiskunnasta. Kyllä, on olemassa muslimeita, joita ei ei-muslimikaan voi päihittää esim. alkoholin juomisessa!

3. Muslimit kokonaisuudessaan parhaita

Kaikista muslimiyhteiskunnan mustista lampaista huolimatta, muslimit kokonaisuudessaan muodostavat parhaimman yhteiskunnan koko maailmasta. Muodostamme suurimman raittiin yhteiskunnan. Kollektiivisesti meidän yhteiskuntamme lahjoittaa eniten omaisuutta hyväntekeväisyyteen. Ei ole olemassa toista yhteiskuntaa, jossa pukeutuminen on läheskään yhtä säädyllistä kuin muslimeiden, eikä myöskään ihmisarvoa arvosteta yhtä paljon missään muualla, etnisistä taustoistaan huolimatta.

4. Älä tuomitse autoa autonkuljettajan taitojen perusteella

Olet testi-ajamassa uutta Mercedes Benziä, jonka kuljettaja ei osaa ajaa. Ajotaidottomuuden seurauksena kuljettaja kolaroi auton, kumpaa sinä syyttäisit? Autoa vai kuljettajaa? –Luonnollisesti kuljettajaa syytetään. Analysoidakseen kuinka hyvä auto on, on ensin tutustuttava auton ominaisuuksiin eikä sen kuljettajaan. Kuinka nopea auto on, mikä on keskikulutus, turvallisuusvaatimukset jne.? Vaikka on olemassa huonokäytöksisiä muslimeita, emme voi syyttää siitä Islamia. Jos haluat tuomita Islamin, sinun on tuomittava vedoten autenttisiin lähteisiin, kuten Koraaniin sekä aitoihin perimätietoihin.

5. Tuomitse islamia sen parhaan seuraajan, profeetta Muhammadin mukaisesti

Jos haluat tietää auton todellisen kunnon, etkö laittaisi asiantuntijaa asialle? Samoin, jos haluat perin pohjin tietää Islamista, on sinun tutustuttava viimeiseen profeettaamme, Muhammadiin , jonka on väitetty olevan kaikin puolin paras ihminen maanpäällä. On monia ei-muslimeita, jotka on osoittaneet suuren kunnianosoituksen profeetallemme, kuten   historioitsija Thomas Carlyle jne.

  1. ﷺ “Rauha ja Jumalan siunaukset hänelle”, muslimit lausuvat tämän rukouksen profeetan nimen mainittuaan.

Copyright © 2019 Viesti Sinulle | Powered by NPW